Workshop OK-Etiquette

Op maandag 4 december 2023 vond de workshop OK-Etiquette plaats bij Bergman Clinics in Naarden! De leden hebben op deze avond een kijkje mogen nemen op het OK complex van Bergman Clinics en hebben kennis mogen maken met handhygiëne en steriliteit. 

Iedereen moest zich voorafgaand omkleden waarna we een rondleiding kregen op het OK complex onder leiding van twee chirurgen en twee OK-assistenten. Ook werd er uitleg gegeven over handhygiëne en moesten de leden natuurlijk hun handen wassen.

Vervolgens werd er uitgelegd hoe je steriel moet staan en moesten de leden dit ook uitvoeren. 

Daarna werden de ins en outs van een OK behandeld en als laatst werd ook de kamer laten zien waar veel materialen steriel worden gemaakt.

Het was een zeer geslaagde avond en wij bedanken het gehele team van Bergman Clinics Naarden die ons geholpen heeft deze mooie workshop te realiseren!

Leave a Reply