Sollicitatieperiode 2021-2022 is geopend!

Sollicitatieperiode 2021-2022 is geopend!

Lid worden van VCMS Amsterdam, AMC

De sollicitatieperiode voor VCMS Amsterdam, AMC 2021-2022 is geopend! De deadline is 13 september 2021 om 23.59u. Solliciteer nu door je CV en motivatiebrief in te zenden via het sollicitatieformulier: https://uva.vcms.nl/sollicitatieformulier/.

Ben jij 2e of 3e jaars bachelorstudent Geneeskunde? Dan kan jij je aanmelden voor het programma van VCMS Amsterdam, AMC! Het onderwijs is bedoeld voor iedereen die verdieping en verbreding zoekt binnen de snijdende en aanverwante specialismen. 

Om je aan te melden voor de VCMS Amsterdam, AMC moet je een sollicitatieprocedure doorlopen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal documenten aangeleverd in PDF, bestaande uit:

  1. Een curriculum vitae 
  2. Een motivatiebrief (max. één A4)

Voor een lidmaatschap bij de VCMS Amsterdam, AMC is een contributie vereist. De kosten bedragen 60,- euro. Door middel van een contributie kan VCMS de onderwijsdagen realiseren. 

Vermeld in jouw motivatiebrief duidelijk wat jouw motivatie is voor het volgen van het programma van VCMS Amsterdam, AMC. De bestanden en jouw gegevens kunnen verzonden worden via het sollicitatieformulier.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Neem dan gerust contact op door rechtsboven op ”contact” te drukken en jouw vraag via ons contactformulier in te sturen. Daar vind je ook onze FAQ over VCMS en de sollicitatieprocedure. 

Leave a Reply