De bestuurssollicitaties voor 2024-2025 zijn geopend!

De sollicitaties voor het bestuur 2024-2025 zijn geopend!

Ben jij ambitieus, gemotiveerd en heb jij interesse in de chirurgie? Kan je goed in teamverband werken en wil je leuke masterclasses, workshops en symposia organiseren? Dan is een bestuursfunctie bij VCMS Amsterdam, AMC zeker iets voor jou! Pak deze kans om nieuwe kwaliteiten te ontwikkelen en je chirurgische netwerk te verbeteren door te solliciteren voor een van de bestuursfuncties (voorzitter, secretaris of penningmeester). Alle functies zijn parttime (5-10 uur per week), dus perfect te combineren met je studie en/of bijbaan. De vacature is voor geneeskundestudenten aan de UvA vanaf het tweede studiejaar.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit. Je solliciteert door je motivatiebrief + CV op te sturen naar amc@vcms.nl. Vervolgens worden deze documenten bekeken en wordt er beoordeeld of je door mag naar de volgende ronde, het sollicitatiegesprek. Dit gesprek zal plaatsvinden op 22 maart in de avond, dus houd deze avond vrij.

Weet je nog niet precies voor welke functie je wilt gaan solliciteren? Houd dan onze Instagrampagina in de gaten, want binnenkort zullen de taken van de verschillende functies worden toegelicht!

Solliciteren kan tot en met 15 maart 23:59 uur door je motivatiebrief + CV te mailen naar amc@vcms.nl

Heb je vragen? Stuur ons gerust een berichtje!